Patriarhul Romaniei

Adunarea Națională Bisericească la final. Patriarhul României: Mulțumim clerului și credincioșilor care iubesc Biserica și lucrează pentru unitatea ei

La Palatul Patriarhiei din București s-a desfășurat în 8 februarie 2017 ședința anuală a Adunării Naționale Bisericești. Patriarhul Daniel a prezidat lucrările.

Patriarhul României la Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din Europa

Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din Europa debutează vineri, 04 septembrie 2015, la Cluj-Napoca. Evenimentul, organizat de Asociaţia Tinerilor Creştini Ortodocşi, filiala Cluj, în parteneriat cu Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, va fi o premieră pentru întreaga lume ortodoxă, fiind aşteptaţi să participe peste 6000 de tineri din ţară și străinătate.

 

Patriarhul României: „Trebuie să ne gândim acum, la 25 de ani de la revoluţia din decembrie 1989, ce am făcut cu libertatea noastră”

În Patriarhia Română, astăzi, 17 decembrie 2014, de la ora 12.00, în toate catedralele, bisericile şi mănăstirile au sunat clopotele în semn de recunoştinţă şi au fost înălţate rugăciuni de pomenire pentru primii eroi revoluţionari, care s-au jertfit în urmă cu 25 de ani la Timişoara pentru libertatea, credinţa şi demnitatea poporului român asuprit de regimul comunist.

Subscribe to RSS - Patriarhul Romaniei