Protopopiatul Husi

O nouă campanie de donare de sânge finalizată cu succes la Protopopiatul Huşi

Marți, 12 iunie, la sediul Protopopiatului Huși, s-a desfășurat o nouă campanie umanitară de donare de sânge. Evenimentul, organizat în preajma zilei de 14 iunie - Ziua Internațională a Donatorului de Sânge, s-a derulat cu binecuvantarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, la inițiativa preoților din Protopopiatul Husi, a polițiștilor de frontieră din județul Vaslui și cu sprijinul Fundației Culturale Delta.

Preasfințitul Ignatie: „Un om împăcat cu sine însuși niciodată nu declanșează conflicte în jurul său”

Joi, 07 iunie, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica cu hramul „Sfântul Gheorghe” din municipiul Huși, în prezența tuturor preoților din protopopiatul Huși, ca prefață a primei conferințe semestriale din anul 2018.

La sediul Protopopiatului Husi s-a desfășurat joi, 12.11.2015, o nouă campanie de donare de sânge

După campania din luna mai, a.c., Caravana Centrului Regional de Transfuzii Iași s-a deplasat pentru a doua oară la Protopopiatul Huși. S-au prezentat peste 100 de persoane în vederea triajului pentru actul efectiv de donare și au corespuns cerințelor 58 de persoane, care au și donat sânge. Pe lângă preoți și cântăreți bisericești, s-au mobilizat funcționari de la diferite instituții locale: Spitalul Municipal Huși, Jandarmeria Huși, Finanțele Publice Huși, Secția de Pompieri Huși, Poliția de Frontieră, etc.

Subscribe to RSS - Protopopiatul Husi