Vaslui

Părintele Sorin Mihalache a conferenţiat la Vaslui

Joi, 8 iunie 2017, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Vaslui, părintele diacon  Adrian Sorin Mihalache a conferențiat pe tema "Povara şi roadele credinței. Reflecții despre firescul vieții duhovniceşti în societatea cunoașterii", eveniment organizat de Asociația Tinerilor Ortodocși din Vaslui (ATOV). Manifestarea s-a desfășurat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Corneliu, Episcopul Huşilor. 

Olimpicii sunt premiați!

Pe 31 mai 2017, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Corneliu, Episcopul Hușilor, a avut loc, într-un cadru binecuvântat de Dumnezeu, la Mănăstirea Bujoreni, festivitatea de premiere a elevilor care au participat la olimpiada de Religie, etapa județeană. Delegatul Preasfinţitului Părinte Corneliu a fost Părintele Cosmin Gubernat, consilier cultural-misionar al Episcopiei Huşilor.

Duminică, 25 octombrie 2015, se va resfinți Biserica Sfânta Treime din Vaslui

După ample lucrări de reparații, biserica cu hramurile “Sfânta Treime” și “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, aflată în incinta cimitirului Eternitatea din municipiul Vaslui, se va resfinți de către Preasfințitul Părinte Corneliu, Episcopul Hușilor, în fruntea unui sobor de preoți, în ziua de 25 octombrie 2015 (Duminica a 23-a după Rusalii), începând cu orele 09,00. Răspunsurile la Sfânta Liturghie arhierească vor fi date de către Corul ,,Dignus Est” al preoților din Episcopia Hușilor.

Eveniment de prezentare și promovare a proiectului „Alege Şcoala!”, la Vaslui

În cadrul proiectului Alege Școala! a avut loc luni, 5 octombrie 2015, un nou eveniment de prezentare și promovare, după cum informează Alexandru Ojică, specialist comunicare în cadrul proiectului Alege Şcoala!. Acesta s-a desfășurat în prezența reprezentanților autorităților locale din județul Vaslui, a preoților implicați în activitățile catehetice, a cadrelor didactice și a beneficiarilor din cele șapte centre educaționale Alege Școala! din Episcopia Hușilor. Evenimentul a fost moderat de pr. dr. Constantin Naclad, manager proiect.

Pagini

Subscribe to RSS - Vaslui