slujire arhiereasca

Slujirile arhiereşti ale Preasfinţitului Părinte Ignatie de Praznicul Înălţării Domnului

Miercuri, 16 mai, de la ora 17.00, Preasfinţitul Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, va oficia Slujba Vecerniei unită cu Litia la biserica "Înălţarea Domnului" din municipiul Huşi, cu ocazia hramului sfântului lăcaş.

Joi, 17 mai, Preasfinţia Sa va participa,alături de mai mulţi ierarhi, membri ai Sinodului Mitropolitan, la Sfânta Liturghie oficiată la Mănăstirea Neamţ, cu prilejul hramului sfântului aşezământ.

Duminică, 13 mai 2018, Preasfinţitul Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, va sfinţi biserica cu hramurile "Sf. Împărați Constantin și Elena și Sf. Mare Mucenic Gheorghe" din localitatea Grăjdeni

În Duminica a VI-a după Paști (a vindecării orbului din naștere), Preasfinţitul Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, înconjurat de un ales sobor de preoţi şi diaconi, va sluji în localitatea Grăjdeni, Protopopiatul Bârlad. Slujba arhierească este prilejuită de sfinţirea noii biserici parohiale cu hramurile "Sf. Împărați Constantin și Elena și Sf. Mare Mucenic Gheorghe".

Slujirea arhierească a Preasfințitului Părinte Ignatie în Duminica Mironosițelor și de Sărbătoarea Sfântului Gheorghe

În data de 22 aprilie, în Duminica a III-a după Paști (a Mironosițelor), Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, va participa, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Andrei, la sfințirea bisericii ”Sfântul Apostol Toma” din municipiul Cluj-Napoca.

De sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Preasfinția Sa va sluji, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Andrei, în parohia Nicula, protopopiatul Gherla, județul Cluj.

Preasfințitul Ioan Casian: "Rugăciunea este o convorbire a omului cu Dumnezeu"

Obștea mănăstirii Sf. Apostoli Petru și Pavel și credincioșii prezenți la Catedrala episcopală din Huși s-au bucurat în Duminica Înfricoșătoarei Judecăți de prezența Preasfinţitului Părinte Ioan Casian, Episcopul Ortodox Român al Canadei, care a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în vechea ctitorie ștefaniană la invitaţia Preasfinţitului Ignatie, Episcopul Huşilor.

Slujirea arhierească a Preasfinţitului Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, la sărbătoarea Intrării în biserică a Maicii Domnului

Marți, 21 noiembrie 2017, de sărbătoarea Intrării în biserică a Maicii Domnului, Preasfinţitul Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, va oficia Sfânta Liturghie în biserica parohiei Vovidenia din municipiul Bârlad, care își va prăznui hramul.

Pagini

Subscribe to RSS - slujire arhiereasca