Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși a achiziționat zilele acestea un gravator laser, în valoare 15.179 lei, pentru confecționarea vizierelor de protecție, care sunt distribuite în județul Vaslui și în întreaga țară.

 Acest echipament de producere a vizierelor a fost dat în folosință Grupului #voluntariat Bârlad, care va confecționa și distribui aceste echipamente.

Grupul de inițiativă este coordonat de către domnul Dan Albu.

„Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși are un parteneriat cu acest grup pentru ajutorarea celor care suferă din cauza actualei pandemii. În felul acesta au fost sprijinite categoriile cele mai expuse: medici, asistenți, infirmieri, ambulanțieri, polițiști, militari etc.

Pentru această achiziție mulțumim, în mod deosebit oamenilor de bine, sponsorilor și tuturor celor care sprijină fiecare demers social al Asociației”, a menționat părintele Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

În continuare, campania «Împreună ajutăm spitalele din Vaslui», derulată de Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși, poate fi sprijinită cu donaţii prin SMS. Se pot dona 2€ trimiţând, din orice reţea, un SMS, la numărul 8837, cu textul "VASLUI". Nu se percepe TVA pentru aceste donaţii în nicio reţea, fie că este vorba de abonamente sau cartele preplătite.

Ultimele articole