Episcopia Hușilor constată cu îngrijorare atacurile fără niciun scrupul ale pretinșilor jurnaliști de la cotidianul local „Vremea nouă”, care prin articole cu subiecte inventate încearcă să denigreze persoana Preasfințitului Părinte Corneliu, Episcopul Hușilor. Ne întrebăm care este miza articolelor plătite și în slujba cui s-au pus aceștia, căci prin minciună niciodată nu poți sluji adevărului!

 

Aducem la cunoștința opiniei publice faptul că dintotdeauna Biserica a înțeles să trateze problemele cu care s-a confruntat cu maximă atenție și grijă pastorală, pentru ca mesajul Evangheliei în lume să nu aibă de suferit din cauza unor persoane ce urmăresc un interes propriu, meschin.

Memoria Bisericii și a istoriei păstrează în ea chipuri luminoase de ierarhi și preoți care nu s-au dezis de misiunea lor în ciuda atacurilor și provocărilor de tot felul din vremea în care au trăit.

Ne exprimăm speranța că toți oamenii de bună credință dezaprobă astfel de demersuri pseudo-jurnalistice  și nu dau curs provocărilor initiate de ele!

 

Biroul de presă al Episcopiei Hușilor

Ultimele articole