Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, 25 de copii din parohiile Deleni, Zizinca și Puntișeni, Protopopiatul Vaslui, au participat, în perioada 23 - 26 august 2021, la tabăra „Copiii în bucuria Bisericii”, organizată de Asociația Tinerilor Ortodocși  din Vaslui (ATOV),  în parteneriat cu Protoieria Vaslui și Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” Moreni.

„Copiii, alături de voluntarii ATOV, au beneficiat de 4 zile de tabără gratuite, în care au desfășurat activități sportive, de grup, de tip team building, tir cu arcul, ateliere de metaniere și brățări, dansuri și sesiuni de discuție, în jurul complexului monahal. Implicarea personală a părintelui Meletie, duhovnicul Mănăstirii Moreni și a maicilor din obște a avut un real succes în rândul copiilor și al voluntarilor, aceștia bucurându-se de bunătatea, dăruirea și dărnicia lor” a menționat doamna Elisabeta Irimiea, coordonatoarea  Asociației Tinerilor Ortodocși  din Vaslui (ATOV).

Este al treilea an consecutiv  de când  Asociația Tinerilor Ortodocși din Vaslui organizează tabere pentru copiii din parohiile urbane și rurale ale Protopopiatului Vaslui.

În luna octombrie 2021 tinerii voluntari vor sărbători 6 ani de la înființarea Asociației, cunoscută și sub numele de ATOV.