Peste 100 de tineri din Vaslui și împrejurimi au participat, pe tot parcursul zilei de marți, 20 august 2019, la „Tabăra de vară - Tinerii în bucuria comuniunii", proiect derulat de Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui și cofinanțat de Consiliul Județean Vaslui.

Programul taberei a fost unul diversificat și a cuprins o serie de activități (sportive, drumeții, dezbateri, dansuri populare, ecologie...) care au rolul de a crește gradul de socializare și de comuniune între tinerii prezenți.

Lucrul acesta a fost favorizat de faptul că în zona taberei semnalul la telefon a fost foarte slab, determinându-i astfel pe tineri să renunțe la socializarea virtuală și să se bucure de cea reală.

Alături de ei a fost prezent și părintele protopop Adrian Chirvasă, care le-a vorbit despre satul românesc și despre personalități culturale din cuprinsul județului Vaslui, provenite din mediul rural. După prelegere, tinerii au avut posibilitatea de a adresa întrebări legate de tema abordată, dar și de alte aspecte și preocupări specifice vârstei.

Toți participanții la tabără au încheiat ziua cu o mare horă populară.

„Tabăra de vară - Tinerii în bucuria comuniunii", proiect derulat de Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui și cofinanțat de Consiliul Județean Vaslui, se desfășoară pe parcursul a trei sesiuni, în zilele de 20 august, 27 august și 3 septembrie 2019.

Ultimele articole