Pe perioada vacanței școlare, copiii din centrele de zi ale Asociației „Filantropia Ortodoxă Huși” continuă activitățile educative și recreative.

Miercuri, 1 noiembrie 2023, micuții de la Centrul de zi „Sfinții Adrian și Natalia” din Vaslui au avut parte de vizita copiilor de la Centrul de zi „Sfântul Stelian” Boțești. Copiii s-au împrietenit, s-au jucat împreună și și-au împărtășit unii altora experiențele, bucurându-se că fac parte din aceeași „familie” frumoasă, a Asociației „Filantropia Ortodoxă Huși”.

„O experiență deosebită de care au avut parte ieri toți micuții a fost întâlnirea cu reprezentanții ISU Vaslui. Aceștia le-au prezentat, cu mult profesionalism și răbdare, autospeciala pe care o folosesc în situațiile de urgență și echipamentele esențiale aflate la bord. Copiii au avut astfel șansa să înțeleagă mai bine rolul intervențiilor specialiștilor în situațiile de criză, dar și cum să evite, la vârsta lor, pericolele. Curiozitatea copiilor și modul în care reprezentanții ISU au interacționat cu ei au fost ingredientele unei întâlniri reușite și pline de învățăminte. A fost o zi memorabilă pentru ei, și suntem recunoscători ISU Vaslui, pentru timpul acordat și pentru profesionalismul de care dau dovadă mereu.” a menționat părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă Huși”.

Ultimele articole