Cu binecuvântarea Părintelui Episcop Ignatie al Hușilor, iubitorii de muzică psaltică au la dispoziție nou apărutul Album audio ce conține Slujba Sfintei Mari Mucenițe Chiriachi (Vecernia și Utrenia).

Albumul audio (stick) a fost imprimat de Grupul psaltic „Sfânta Mare Muceniță Chiriachi”, al Catedralei Episcopale din Huși, coordonat de arhidiaconul Cosmin-Vlăduț Mironescu. 

Albumul conține cântările Vecerniei și Utreniei, puse pe note psaltice de părintele arhidiacon Cosmin Mironescu. 

Aceste cântări, publicate în lucrarea Slujba Sfintei Mari Mucenițe Chiriachi pe notație psaltică, apărută la Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă, au la bază versiunea completă a Slujbei Sfintei Chiriachi, apărută, în anul 2021, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și cu aprobarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Albumul audio poate fi achiziționat de la pangarul Catedralei Episcopale din Huși și de la pangarele bisericilor și mănăstirilor din Eparhie.

„Binecuvântăm pe toți cei care se străduiesc, în deplină armonie a sufletului, să o cinstească, prin intermediul artei muzicii psaltice, pe Sfânta Mare Muceniță Chiriachi, imprimând în ființa lor parte din perseverenţa frumoasă şi discretă, în credinţă, a acesteia.” – Părintele Episcop Ignatie al Hușilor