Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, în seara zilei de miercuri, 1 noiembrie, la Casa de Cultură „Constantin Tănase” din Vaslui, a avut loc proiecția filmului „Unde ești, Adame?”.

Filmul documentar prezintă viața monahală a Mănăstirii Dochiariu din Sfântul Munte Athos, în vremea stăreției Arhimandritului Grigorie. Filmul fost lansat până acum în 20 de țări și subtitrat în 22 de limbi și a fost selectat pentru proiecție la mai multe festivaluri de film.

Cele câteva sute de persoane care au fost prezente la proiecția de la Vaslui, au avut ocazia să se întâlnească și cu producătorul filmului, Arhid. Oleksandr Plyska, care a făcut o scurtă prezentare, tradusă în limba română de Protos. Dositei Gorbachevskiy, eclesiarhul Catedralei Episcopale din Huși.

La final, părintele consilier eparhial Eduard-Nicușor Irimiea a transmis celor prezenți mesajul de binecuvântare al Preasfințitului Părinte Episcop Ignatie, și a mulțumit producătorului pentru deschiderea cu care a răspuns invitației de a fi prezent în Episcopia Hușilor.