În după-amiaza zilei de vineri, 23 martie 2018, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a slujit Sfânta Liturghie a Darurilor mai înainte sfințite  la Mănăstirea Fâstâci, protopopiatul Vaslui, începând cu ora 17.00.

Ierarhul Hușilor a ținut un cuvânt de învățătură în care a explicat cuvintele Înțeleptului Solomon: „Cel care reușește să-și stăpânească cuvintele sale, are știință, și cel care își ține cumpătul său, este un om priceput.:

În societatea noastră există o inflație a ceea ce înseamnă comunicarea. Este plină lumea de promisiuni, însă sunt puțini cei care duc la bun sfârșit ceea ce își propun.(...) Bârfa este catedra slavei deșarte. Omul îl bârfește pe fratele său din mândrie. (...) Trebuie să fim oameni care să ne stăpânim cuvintele, nu ele să ne stăpânească. Să fim oameni cumpătați în tot ceea ce facem. Un astfel de om odihnește pe ceilalți. Un om care are excese în viață, nu poate odihni pe celălalt.

   Tot în această zi, după Sfânta Liturghie, Părintele Episcop Ignatie a vizitat Parohia Bălteni și a oferit, în dar, bisericii, Sfântul Antimis.

Ultimele articole