Marți, 03 septembrie 2019, a avut loc cea de-a treia sesiune a „Taberei de Vară - Tinerii în bucuria comuniunii", organizată de Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui și cofinanțată de Consiliul Județean Vaslui. Au participat peste 100 de tineri, cu vârste între 14 - 35 ani, din municipiul Vaslui și din satele învecinate.

Programul zilei a fost unul interactiv, tinerii având parte de jocuri sportive, drumeții, dezbateri și dansuri populare.

În centrul evenimentului a fost întâlnirea tinerilor cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, care le-a vorbit despre rolul credinței în viața lor și a inițiat o discuție liberă cu cei prezenți, răspunzând totodată la întrebările adresate.

Tabăra a fost vizitată și de o delegație a Consiliului Județean Vaslui, condusă de domnul președinte Dumitru Buzatu, acesta transmițând tinerilor un mesaj de susținere, încurajare și felicitare.

„Tabăra de vară - Tinerii în bucuria comuniunii", proiect derulat de Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui și cofinanțat de Consiliul Județean Vaslui, s-a desfășurat pe parcursul a trei sesiuni, în zilele de 20 august, 27 august și 3 septembrie 2019, cei 300 de tineri participanți având șansa petrecerii unui timp de calitate și a dobândirii unor noi experiențe.

 

Ultimele articole