În  ziua de joi 2 noiembrie Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a efectuat mai multe vizite pastorale în Eparhie.

Astfel, dimineață a slujit Sfânta Liturghie la Mănăstirea Schimbarea la Față din municipiul Huși adresând și un cuvânt de învățătură obștii monahale în care a insistat pe unitatea și comuniunea de gândire și viețuire a celor ce au ales viața monahală.

În după-amiaza aceleași zile, însoțit de Pr. Cosmin Gubernat, consilier cultural al Episcopiei Hușilor și de Pr. Adrian Chirvasă, protopopul de Vaslui, Preasfințitul Ignatie a vizitat parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Municipiul Vaslui, fiind întâmpinat de preoții parohi Constantin Pârcălabu și Florin Pârcălabu. A oferit bisericii sfântul antimis semnat de noul ierarh, pe care de acum înainte se va sluji Sfânta Liturghie și a vizitat complexul parohial. A mers apoi  în parohia Satu Nou, fiind întâmpinat de preotul paroh Vasile Buruiană. A oferit și aici bisericii sfântul antimis, și a vizitat așezământul parohial  unde era găzduită o mamă cu trei copii, fără locuință.

Ultimele articole