Episcopia Huşilor

Anunț de presă

Episcopia Hușilor, cu sediul în municipiul Huși, anunță intenția de realizare a proiectului Valorificarea turistică a Ansamblului Episcopal Huși, ce are ca obiectiv specific reabilitarea monumentului istoric Ansamblul Episcopal Huși, în vederea introducerii acestuia în circuitul turistic cultural-religios şi a valorificării potenţialului turistic local.

Eveniment de prezentare și promovare a proiectului „Alege Şcoala!”, la Vaslui

În cadrul proiectului Alege Școala! a avut loc luni, 5 octombrie 2015, un nou eveniment de prezentare și promovare, după cum informează Alexandru Ojică, specialist comunicare în cadrul proiectului Alege Şcoala!. Acesta s-a desfășurat în prezența reprezentanților autorităților locale din județul Vaslui, a preoților implicați în activitățile catehetice, a cadrelor didactice și a beneficiarilor din cele șapte centre educaționale Alege Școala! din Episcopia Hușilor. Evenimentul a fost moderat de pr. dr. Constantin Naclad, manager proiect.

Comunicat de presă privitor la situația preotului Chirvasă Sorin și starea conflictuală de la biserica Sf. Spiridon – Bârlad

Ca urmare a articolelor apărute în presa locală a județului Vaslui, privitoare la starea preotului Chirvasă Sorin și situația conflictuală de la biserica Sf. Spiridon din municipiul Bârlad, Episcopia Hușilor aduce la cunoștința opiniei publice următoarele precizări:

Pagini

Subscribe to RSS - Episcopia Huşilor