Episcopia Hușilor a demarat, prin Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși, ediția a IV-a a campaniei umanitare „De Paști aducem împreună Lumină în suflete”.

Ca și în edițiile precedente, campania este dedicată celor aflați în nevoi, cu precădere copii și vârstnici, cu o situație materială precară, izolați sau suferinzi, la care angajații Asociației vor ajunge pentru a le transmite, prin darurile și ajutoarele oferite, dragostea semenilor și bucuria Învierii.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Ignatie, dorim să ajungem la copiii și bunicii din Episcopia Hușilor (județul Vaslui) și din Basarabia. Este momentul să transformăm iubirea creștină în acțiune prin programul nostru, „De Paști aducem împreună Lumină în suflete”.

Să ne unim forțele și să facem din fiecare gest de generozitate o rază de lumină ce încălzește inimile celor mai puțin norocoși. Prin acest program, ne propunem să ajungem la cât mai multe persoane lipsite de un trai decent, oferindu-le alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte și alte produse esențiale.

Vă invităm să vă alăturați campaniei noastre și să fiți parte din schimbarea reală a vieților celor aflați în nevoie. Fiecare contribuție contează și fiecare gest de bunătate aduce lumina și căldura Învierii în sufletele celor care au mai mare nevoie de ea.

În lumina credinței și a solidarității noastre, fiecare campanie devine o poveste de succes, iar acest lucru este meritul vostru, celor cu inimi mari și iubitori de Dumnezeu. Împreună, aducem bucurie și speranță în viața celor în nevoie, mai ales în această perioadă sfântă a Învierii. Mulțumim din suflet pentru generozitatea și dragostea voastră!, a precizat părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Dacă doriți să susțineți această cauză, puteți ajuta, prin: 

contul în Lei: RO43RNCB0261160373430001- deschis la Banca BCR, filiala Huși.

Contul în Euro: RO59RNCB0261160373430004; SWIFT: RNCB RO BU;

Revolut: 0757 938 531  revolut.me/afilantropiahusi