Caravana „Dar de Crăciun”, a Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși a revenit ieri, 17 decembrie 2020, în Protopopiatul Bârlad.

Părintele Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, alături de asistentele sociale ale Asociației și de Moș Crăciun, au adus, ca și în zilele precedente, darurile mult așteptate copiilor care trimiseseră scrisori Moșului. Părintele consilier Vladimir Beregoi, împreună cu prietenii din Timișoara ai Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, au răspuns la toate scrisorile, astfel că toți copiii au primit ceea ce și-au dorit.

 De asemenea, 300 de copii din satele Zorleni, Popeni, Sărățeni, Țuțcani, Mălușteni și Lupești, alături de beneficiarii Centrului de zi din cadrul Așezământului „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv” Bârlad, al Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, au primit daruri și ajutoare constând în îmbrăcăminte și încălțăminte noi, de iarnă, tablete pentru cursurile școlare online, produse de igienă personală, pachete alimentare și jucării.