În noaptea de Înviere, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, va săvârși Slujba de Înviere și Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Huși.

Duminică, 08 aprilie, în prima zi de Paști, de la ora 12.00, la Catedrala Episcopală, Preasfinția Sa va săvârși, alături de preoții din municipiul Huși, slujba Vecerniei, numită şi „A doua Înviere”, în cadrul căreia, potrivit tradiţiei, pericopa evanghelică va fi citită în 12 limbi.

Luni, 09 aprilie, a doua zi de Paști, Ierarhul Hușilor va săvârși Sfânta Liturghie la biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din municipiul Vaslui.

Marți, 10 aprilie, a treia zi de Paști, Părintele Episcop Ignatie va sluji Sfânta Liturghie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan, la biserica „Talpalari” din municipiul Iași.

Vineri, 13 aprilie, de Sărbătoarea Izvorului Tămăduirii, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, va sluji Sfânta Liturghie la Mănăstirea Bujoreni, protopopiatul Bârlad, cu prilejul hramului sfântului lăcaș.