În noaptea de Înviere, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, va săvârși Slujba de Înviere și Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Huși.

 

 

Duminică, 28 aprilie, în prima zi de Paști, de la ora 12.00, la Catedrala Episcopală, Preasfinția Sa va săvârși, alături de preoții din municipiul Vaslui, slujba Vecerniei, numită şi „A doua Înviere”, în cadrul căreia, potrivit tradiţiei, pericopa evanghelică va fi citită în 12 limbi.

Luni, 29 aprilie, a doua zi de Paști, Ierarhul Hușilor va participa, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Laurențiu, la slujba de sfințire a bisericii cu hramul „Învierea Domnului” din municipiul Brașov.

Marţi, 30 aprilie, a treia zi de Paşti, Părintele Episcop Ignatie va sluji la biserica "Sfinţii Nicolae şi Teodor" - Podeni, din municipiul Bârlad.

Vineri, 3 mai, de Sărbătoarea Izvorului Tămăduirii, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, va sluji Sfânta Liturghie la Mănăstirea Bujoreni, protopopiatul Bârlad, cu prilejul hramului sfântului lăcaș.

Ultimele articole