Caravana „Dar de Crăciun” a Asociației „Filantropia Ortodoxă Huși” a ajuns, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și în Basarabia, în mai multe comunități parohiale din Arhiepiscopia Chișinăului, Episcopia Basarabiei de Sud și Episcopia de Bălți.

Acțiunea filantropică, coordonată de părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Huși, s-a desfășurat între 3 și 20 ianuarie 2021, în perioada sărbătorilor de iarnă după calendarul neîndreptat.

„Au fost vizați, în primul rând, copiii proveniți din familii defavorizate, cărora le-am oferit haine și încălțăminte noi, de iarnă, alimente neperisabile și dulciuri.

De asemenea, Caravana a ajuns și la persoane vârstnice, la domiciliu sau în Căminele unde sunt rezidenți. Și ei au primit daruri constând în haine de iarnă noi, încălțăminte și alimente.

Episcopia Hușilor și Asociația Filantropia Ortodoxă Huși au oferit sumele de bani din care au fost achiziționate toate aceste produse.

Am reușit astfel să bucurăm aproximativ 500 de persoane.

Mulțumim tuturor prietenilor Asociației Filantropia Ortodoxă Huși, care se implică permanent în proiectele noastre”, a precizat părintele consilier Vladimir Beregoi.

Ultimele articole