În dimineaţa zilei de luni, 4 decembrie, Preasfinţitul Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, va sluji Sfânta Liturghie la biserica "Sfântul Dumitru" din Bârlad în deschiderea conferinţei semestriale a preoţilor din Protopopiatul Bârlad.

 

Marţi, 5 decembrie, cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la sfinţirea bisericii "Sfântul Nicolae" din parohia Murgeni, protopopiatul Bârlad, Preasfinţitul Părinte Ignatie va oficia Sfânta Liturghie. 

În după-amiaza aceleiaşi zile, cu ocazia hramului bisericii "Sfântul Nicolae" din Vaslui, Preasfinţia Sa va oficia Vecernia mare unită cu Litia.

Miercuri, 06 decembrie, de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, Preasfinţitul Părinte Episcop Ignatie va oficia Sfânta Liturghie în parohia Gugeşti, protopopiatul Huşi, cu prilejul hramului sfântului lăcaş.

Joi, 07 decembrie, începând cu ora 10.00, Preasfinţia Sa va oficia Taina Sfântului Maslu pentru persoanele în vârstă de la Centrul Medico-Social Băceşti, judeţul Vaslui, şi va oferi celor de acolo daruri în cinstea sărbătorii Sfântului Nicolae.

Ultimele articole